CS GO Pro TIPS&TRICKS Ep 9- Inferno B Rush
Started By
HellScream
, Apr 04 2014 15:02 PM
5 replies to this topic
Posted 05 April 2014 - 11:57 AM
Sincer la ce arati tu acolo flash din baza il i-a decat 2 secunde si are timp sa te bata cu AWP , plus smoke baza e este ok dar cel care l-ai aratat spre cabluri are timp sa te bata AWP de 100 de ori pana sa dai tu smoke
plus ca pierzi spawn degeaba cu flash si smoke alea pe mid...
PS : Nu este o critica este doar parerea mea

PS : Nu este o critica este doar parerea mea

Posted 05 April 2014 - 12:00 PM
Ai dreptate r3but , asta numa rush nu e , ce ai explicat tu..
Posted 05 April 2014 - 17:08 PM
Aici, am mai intalnit pareri pro si contra. Am vazut/executat strategia asta in mai multe feluri. Spre exemplu, am vazut echipe, care, in fuctie de spawn, executat faza asta, sau ceva similar, in maniera de rush. Dar, am vazut-o executata si intr-o maniera de "tactical assault". Am ales strategia asta pentru incepatori, pentru cei care au probleme cu abordarea zonei respective, pentru ca daca intr-un meci ataci un singur site, runda de runda, devii previzibil si tacticile nu vor mai avea efect.
Posted 05 April 2014 - 18:39 PM
Nu este neaparat vorba de tactica numai ca unele lucruri aratate de tine sunt degeaba gen flash din baza , awp nu ia decat foarte putin flash ..... si daca tu pleci cu ideea ca gata am dat asta si il bat .... sigur o sa mori
plus ca smoke pe care il arati spre cabluri poate fii dat si peste casa foarte usor cu putin exercitiu si pica mult mai bine
si nu te expui deloc
cum faci tu acolo
adica si daca este o runda tactica tot inutil mii se pare flash ala adica . il dai .. adversarul ia flash.. iti arunca un flash si el la randul lui pe care tu il iei in plin si adio... se retrage colegul ti-a dat smoke la intrarea in B si ai pierdut timpul degeaba
trebuie sa schimbi la A si asa mai departe .....

Posted 06 April 2014 - 09:42 AM
Un punct de vedere foarte pertinent, dar din nou, depinde cum joci.
Totusi, trecand putin peste polemica asta, ma bucura faptul ca sunt persoane interesate de tactica, si nu doar de fraguri. Uite asa, prin polemici de genul asta, va creste si comunitatea, usor usor.
Totusi, trecand putin peste polemica asta, ma bucura faptul ca sunt persoane interesate de tactica, si nu doar de fraguri. Uite asa, prin polemici de genul asta, va creste si comunitatea, usor usor.