Jump to content


Photo

CS:GO Level Editor (how to)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 OFFLINE   HellScream

HellScream

    Addict

  • Astra Member
    • Member ID: 1,664
  • 386 posts
  • Tara :

Posted 10 April 2014 - 07:14 AM

Salutare lume. Astazi apare oficial un nou serial, intitual CS:GO LEVEL EDITOR. Vom discuta despre cum se creeaza o harta de CS:GO, pornind de la dimensiuni si proportii, pana la scenariu si echilibrare.
Acest serial, poate fi considerat si un tutorial pentru incepatori, pentru cei ce vor vada putin si dincolo de jocul in sine, scopul final fiind creearea unei harti de tip fight yard (fy). La finalul acestui serial, ma gandesc sa facem si un mic concurs cu poze, in care membrii acestei comunitati sa posteze fotografii de pe harta lor, si cei care au cele mai reusite harti sa primesca cate o licenta ceva. Acest lucru fiind inca in faza de planificare.
Sa nu va asteptati ca la final, sa puteti creea harti de calibul celor facute de serialmapper, dar veti avea o "baza" in ceea ce priveste creerea de harti pt CS:GO, si veti intelege mult mai bine restul hartilor.
Aceastea fiind spuse, avem primul episod in care ne vom acomoda cu programul. Vedem functii de baza, navigare si utilizare in linii mari.

www.youtube.com/watch?v=YqB7ZGnO190