Jump to content


Photo

Regulamentul Forumului Astramania

REGULAMENT FORUM

  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 OFFLINE   Wicked

Wicked

    Owner Founder

  • Administrators
    • Member ID: 1,313
  • 4,608 posts
  • Tara :

Donator

Posted 24 January 2011 - 11:46 AM

Regulamentul pe care urmeaza sa-l cititi este in vigoare din 01-02-2011 si va fi aplicat fara nici un fel de retinere la nivel global.


Reguli Globale • Restrictii • Recomandari pentru userii acestui Forum


1. Regulile se aplica tuturor si trebuiesc respectate !!!

2. Nu scrieti doua mesaje unul dupa altul (Double post). Folositi functia EDIT pentru a completa mesajul anterior.

3. Nu aduceti jigniri membrilor forumului, indiferent de statutul lor ! Primiti Avertisment la prima abatere, BAN pe termen lung daca insistati !

4. Nu postati deliberat informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste sau cu orientare sexuala pregnanta pentru ca acest forum este public si Comunitatea nu doreste neplaceri.

5. Este interzisa cu desavarsire postarea de materiale pornografice sau orice alt tip de materiale ilegale, inclusiv link-uri catre site-uri care contin asemenea materiale.

6. Va rugam sa dati dovada de seriozitate si sa completati cat mai corect campurile din profilul userului precum : locatie, varsta, interese etc.

7. Nu postati mesaje scrise integral cu bold, underline sau cu litere foarte mari. Acest gen de mesaje vor fi sterse fara preaviz.

8. Nu abuzati de functia Private Message (PM) sau de celelalte forme de comunicare interna.

9. Nu va inregistrati folosind drept pseudonim denumirea paginii web personale sau a firmei dumneavoastra. Orice forma de reclama care nu are aprobarea staff-ului este intersiza! Acesti useri vor beneficia de BAN permanent fara drept la replica.

10. Nu postati informatii sau materiale ce ar putea incalca legile in vigoare ale dreptului la copyright. In cazul in care este implicita prezentarea unui asemenea material, atasati sursa informationala si toate referintele necesare.

11. Inainte de a posta in sectiunile speciale (Muzica, Film, Jocuri), cititi atent regulile de postare, prezente in fiecare Categorie.

12. In sectorul Market aveti dreptul de a lista anunturi gratuit, unica conditie fiind sa respectati metoda de postare si sa comunicati cind anuntul nu mai este necesar.

13. Toate materialele prezente in Astra Depo sunt cu caracter gratuit si tin de promovarea Comunitatii. Sub nici o forma ele nu trebuiesc comercializate sau prezentate sub fals pretext altor persoane non-membre Astramania. Orice actiune de acest gen va atrage repercursiuni din partea noastra.

14. Toate materialele prezentate in zona Grafica • Design & Arta se afla sub incidenta legii copyright-ului. Furtul sau copierea fara permisiune a acestor materiale va atrage dupa sine grave sanctiuni.

15. Va solicitam sa creati un singur pseudonim si doar atit de preferinta cel cu care jucati pe servere Clonele vor fi depistate si veti pierde privilegiile pe care le detine un user Astramania.

16. Va recomandam sa folositi un limbaj adecvat si sa limitati ironiile si excesul de emoticon-uri in afara Free Zone-ului.

17. Va recomandam sa respectati adminii si sa anuntati orice forma de abuz.

18. Va recomandam sa va implicati in aceasta Comunitate si sa ajutati la dezvoltarea ei multilaterala.

19. Userii care beneficiaza de ban pe forum cu siguranta vor avea sanctiunea si pe serverele noastre si viceversa.

20. Va recomandam sa cititi si sa respectati acest Regulament de Ordine Interioara pentru a mentine o stare de spirit pozitiva in cadrul Comunitatii noastre si pentru a reduce numarul sanciunilor la minim.

Regula de Aur : Cei care atenteaza sau comploteaza la siguranta acestei Comunitati vor fi sanctionati pe loc prin ban permanent valabil pe toate structurile acestei Comunitati !!!

Accesul in aceasta Comunitate si aderarea la structurile acesteia reprezinta un privilegiu oferit si nu un drept garantat. Indepartarea de la Regulamentele Comunitatii va atrage dupa sine anularea acelui privilegiu.

Va multumim!
Astra Staff


  • ingineru, XFX™, Mortu and 20 others like this
My Signature

SUSTINATOR AL CAMPANIEI CSplayer FARA CODURI!
http://www.astramania.ro

102_1002.png

wolf.png