Jump to content


Photo

• Introducere •


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 OFFLINE   Wicked

Wicked

    Owner Founder

  • Administrators
    • Member ID: 1,313
  • 4,608 posts
  • Tara :

Donator

Posted 30 January 2011 - 13:26 PM

Bine ati venit!

Primul pas ar fi sa intrati in topicul ACESTA si va dati cu parerea legat de noul Forum prin vot sau opinie scrisa.

Pasul doi ar fi sa cititi Regulamentul de forum, cel de server si tot ce este in plus la anunturile globale. Este esential sa stiti aceste lucruri pentru ca in timp ele pot lucra in avantajul vostru. Sectiunea Feedback va sta la dispozitie pentru sugestii si recomandari - nu vor fi toate realizate insa vom tine cont de orice idee buna.

Pasul trei ar fi sa rasfoiti Control Panelul si Forumul. Am cautat sa initiem o serie de subiecte noi dar si citeva mai vechi, deja cunoscute de pe vechiul Forum. Continuati dupa modelul oferit si cereti ajutor cind aveti o problema sau nu puteti sa redactati dupa modelul existent. Meniurile din consola de editare a mesajului au sfaturi incluse in bara paralela si pot fi vizualizate daca tineti mousul pe meniul respectiv. In timp vom cauta sa simplificam tot mai mult aceste meniuri si sa dezvoltam acest forum nou :arrow:

Veti observa ca din pozitia de vizitator nu vedeti prea multe sectiuni si ca mai apoi din pozitia de user inregistrat vedeti mult mai multe. De asemenea veti observa ca un user inregistrat nu este automat un user astramania - un user astramania poate posta peste tot si are acces la 95% din sectiuni. Aceasta pozitie se atinge dupa 3 posturi efectuate in timp sau in aceasi zi. Stim ca o sa vi se para ciudat dar trebuie sa ne intelegeti si pe noi caci in ultimii ani am avut doar un procent redus de useri activi, in timp ce altii isi realizau conturile doar pentru a posta la sectiunea Unban si le uitau in aceasi faza luni de zile sau definitiv. Acest lucru s-a schimbat aici. Fara activitate nu este acces sau autonomie si nu este nici permisa intrarea in grupuri. Fiecare grup are emblema lui si fiecare membru al grupului poate pretinde sa detina aceasta emblema.

Userii care pe vechiul Forum activau in grupuri speciale vor fi automat adusi la acelasi statut aici. Asta da din start drepturile unui user astramania. Aderarea la grupuri este posibila insa necesita activitate si o cerere, plus un comportament impecabil pe serverele noastre. Jucatorii care purtau tag-ul astra vor fi selectionati de azi inainte, vechiul aranjament nu mai este valabil si speram ca veti aprecia lucrul acesta.

Am adus ceva noutati si sunt inca multe de facut dar treptat si cu ajutorul vostru speram sa reusim sa conturam aceasta Comunitate :)

Mult succes!

P.S. Celor noi le recomand sa adune repede cele 3 posturi pentru a obtine sigla si accesul integral.
CITITI REGULAMENTELE NOI !!! Aici incepem de la 0 deci disciplina se impune !!!


My Signature

SUSTINATOR AL CAMPANIEI CSplayer FARA CODURI!
http://www.astramania.ro

102_1002.png

wolf.png