Jump to content


Photo

[TUTORIAL] Config CS:GO complet ( Anti-Lag & FPS )


 • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   cactusiNio

cactusiNio

  Banned

 • Banned
  • Member ID: 4,243
 • 130 posts
 • Tara :

Donator

Posted 29 May 2019 - 14:16 PM

Acest config contine:
Setari tinta alba si dinamica ca la CS 1.6, fara punct si recoil feedback
Setari viewmodel perfecte pentru orice rezolutie, monitor sau jucator ( de asemenea si astea similare cu cele de la 1.6 )
Setari radar : radarul este static si poti vedea pozitia corecta a coechipierilor oriunde pe harta
FPS booster de la 30-40 FPS constant la 120-150+ FPS ( pe PC-uri slabe )
Setari anti-lag: pe nici un server fie el oficial sau privat nu am avut lag mai mare de 60
Setari sunet facute special pentru casti, daca jucati la boxe nu prea o sa va ajute
Setari mouse sa se miste ca la 1.6
1. Setarile tintei:
- Tinta este alba, se mareste foarte putin, are o marime medie spre mica, are un mic contur negru, nu are punct in mijloc si nu are recoil feedback ( chestia aia din jurul tintei care se tot misca ).
 
2. Setarile campului vizual:
- Cu totii stim cat de important este campul vizual in shootere precum CS(GO). In mod normal, daca folositi setarile default, arma ocupa o mare parte din ecran si este dificil sa vedeti tot ceea ce aveti in fata. Din aceasta cauza este posibil sa omiteti prezenta unui inamic sau coechipier si sa muriti sau sa faceti TK din greseala si sa luati cooldown. Acest config are setarile potrivite pentru orice tip de ecran, rezolutie sau jucatori. Setarile sunt similare cu cele din 1.6 ( pe care le foloseam eu ).
 
3. Setarile radarului:
- Radarul este extrem de important in CS:GO deoarece cu ajutorul lui poti afla pozitia coiechipierilor, pozitia bombei daca este dropata pe jos si locurile unde se trag focuri de arma. Daca detii toate aceste informatii stii de unde sa te astepti ca vin inamicii, unde sunt coechipierii care au nevoie de ajutor sau unde este bomba cazuta pentru a o recupera / pazi. Radarul este configurat in asa fel incat sa nu fie prea mare, sa fie static ( sa arate toata harta ) si sa indice pozitia coechipierilor corect. Practic este un mic 'hack' daca esti atent la el si stii sa-l citesti corect si sa interpretezi pozitiile.
 
4. Setarile FPS:
- Cu totii stim ca multi dintre noi nu avem un PC suficient de puternic sa aiba un frame-rate mare in acest joc fara niste setari suplimentare. Am testat astazi configul la un prieten de pe steam care de obicei juca cu 30 FPS, ei bine cu acest config a scos chiar si 180 pe dust2 si un maxim de 100 pe mirage. Media lui de FPS a fost de 120 constant, rar cand scadea sub 100. Aceste setari stoarce si ultimul FPS posibil pe care-l poate scoate un PC in limitele sale fara a distorsiona jocul, doar dezactiveaza anumite efecte care scade fps-ul si diminueaza altele care nu folosesc, ba chiar incurca in unele cazuri. Se poate scoate chiar mai mult FPS decat ofera acest config cu o rezolutie mai mica si cateva setari suplimentare ( in special pe partea de grafica a jocului ).
 
5. Setari anti-lag:
- Daca inainte sa-mi optimizez Network-Settings avea lag cam 60-80 pe serverele oficiale si cam 50 pe cele romanesti acum am maxim 45 lag pe cele oficiale si cam 28-35 pe cele romanesti. Setarile sunt configurate pentru internet cu o viteza minima de 16 MB / sec [banda] si nu au fost testate decat pe Telekom, nu stiu cum se comporta pe RDS sau altele. Aceste setari fixeaza 'buguri' precum : timeout, rollback ( erau mutat mai in spate in timp ce avansati in fata ), fly ( cand sareati ramaneati blocat in aer ) sau duck delay ( va ridicati tarziu dupa ce luati mana de pe CTRL ).
 
6. Setari sunet:
- Cu o pereche de casti decente puteti auzi lejer pasi in tunel daca sunteti mid / short ( dust2 ) sau pasi pe banana daca sunteti B ( inferno ). De asemenea deosebiti mai usor pasii unui tero de cel al unui CT deoarece sunt putin diferite ( echipamentul celor de la CT scoate un sunet specific, aceste setari il accentueaza si-l face mai usor de auzit ).
 
 
Instalare ( ATENTIE: Urmati pasii exact ca aici )
1. Intrati in Steam / SteamApps / Common / Counter-Strike Global Offensive / csgo / cfg si stergeti TOT CONTINUTUL FOLDERULUI.
2. Deschideti Steam, intrati in Library, dati click dreapta pe CSGO, Advanced Settings, mergeti in tabul Local Files, si dati Verify Integrity of the game
3. Dupa ce s-a termina de verificat fisierele porniti CSGO si o sa va downloadeze fisierele default. In CS:GO doar va setari rezolutia si iesiti.
4. Intrati Steam / SteamApps / Common / Counter-Strike Global Offensive / csgo / cfg si copiati acolo autoexec.cfg
* ~ FAQ ~ * :
Q: Cum execut configul ?
A: Scrieti in consola comanda exec autoexec.cfg
 
Q: Pot face sa se execute singur cand intru in joc ?
A: Da, dar nu merge ca la 1.6 sa scrii in config.cfg exec autoexec.cfg si sa-l execute singur. Intrati in steam, dati click dreapta pe CSGO, Advanced Settings, Set Launch Options si adaugati urmatorul cod:
7. Setari Mouse:
- Ei bine aceste setari nu stiu in ce masura va vor ajuta pe voi, sunt facute special pentru mouse-ul si confortul meu. Ca si descriere as putea spune ca sensitivity 2 este exact cum e aceeasi valoare pe CS 1.6, cu acelasi feeling.
+exec autoexec.cfg


Q: Daca voi folosi acest config am sa joc mai bine ?
A: Depinde numai de tine, desi in mod normal ar trebui sa joci mai bine daca jocul se misca mai fluent.
 
Q: De ce trebuie sa sterg continutul folderului cfg ?
A: Pentru ca este singura cale sa resetezi jocul la setarile default astfel inca configul sa functioneze la parametri normali, sa nu aiba alte setari care sa anuleze pe cele din config.
 
Cerinte pentru functionarea optima:
1. Steam ( imposibil sa mearga bine pe non-steam pentru ca nu are toate comenzile de acolo )
2. Resetarea jocului golind folderul cfg
3. Minim un procesor Core 2 Duo E5700, 2 GB RAM, Nvidia GT 460 1 GB si Windows 7, astfel nu vei castiga mai mult de 10 FPS cu nici un config posibil.

 

Autor: tre3fla.


My Signature

Împăcat, în păcat.
14642_101.png


#2 OFFLINE   AlmosT*

AlmosT*

  Astramania elite

 • Astra-Elite Team
  • Member ID: 4,149
 • 151 posts
 • Tara :

Donator

Posted 30 May 2019 - 12:17 PM

Vezi de link`urile de download ca nu mai sunt disponibile. :P


 • cactusiNio likes this
My Signature

1186_701.png

Aim for the chest and pray for the rest


#3 OFFLINE   cactusiNio

cactusiNio

  Banned

 • Banned
  • Member ID: 4,243
 • 130 posts
 • Tara :

Donator

Posted 30 May 2019 - 14:29 PM

Ieri cand am postat, am verificat si mergeau, probabil au expirat cele 30 de zile :grin:. Pun mai jos alte link-uri: http://www.girlshare.ro/3769732858.1 | https://ufile.io/r8snljms 


My Signature

Împăcat, în păcat.
14642_101.png