Jump to content


Photo

[TUTORIAL] Despre FPS.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 OFFLINE   cactusiNio

cactusiNio

    Banned

  • Banned
    • Member ID: 4,243
  • 130 posts
  • Tara :

Donator

Posted 29 May 2019 - 14:18 PM

In primul rand tin sa mentionez ca acest topic nu reprezinta un tutorial, este doar o explicatie a sistemului de FPS din CS:GO.\

 

A. Dev-uri: ON & OFF.

 

Ati jucat 1.6 ? Sunt sigur ca da! Daca ati jucat atunci aveti, sau poate nu, habar despre ce inseamna 'dev on' si 'dev off'.

Dev ON  = Atunci cand FPS-ul total al jucatorului depaseste suma de 101
Dev OFF = Atunci cand FPS-ul este mai mic de 101

Exista 'dev-uri' si in GO ? Nu, nu exista, desi comanda in sine ( developer 0/1 ) exista, insa nu are exact aceeasi rol ca in 1.6. Da, apar sus notificarile din modul dezvoltator ca la 1.6, dar aceasta comanda nu delimiteaza FPS-ul, la fel ca in 1.6.

 

B. Care este FPS-ul meu real ?

 

In CS:GO FPS-ul real al fiecarui jucator este egal cu refresh rate-ul monitorului detinut. De exemplu daca ai un monitor CRT ( d'ala cu tub ) atunci refresh rate-ul este 60, deci FPS-ul maxim real este 60, desi in joc iti poate arata 300. Indiferent daca ai 60 FPS ( in acest caz ) sau 300 jocul iti va merge exact la fel, nu va fi nici o diferenta.
 
C. Cum vad cat FPS am ?
 
Pentru inceput intrati la Setari -> Setari Joc -> Activeaza consola (~) -> Setati <DA>. Acum ca ati activat consola puteti vedea FPS-ul cu ajutorul comenzii cl_showfps 1, pentru a o dezactiva scrieti cl_showfps 0. Pentru informatii mai avansate folositi net_graph 3, pentru a dezactiva scrieti net_graph 0.
 
D. Cum imi pot creste FPS-ul ?
 
Intrati la Setari -> Setari Video puneti tot pe low si dezactivati V-Sync. De asemenea puteti folosi acest config, care va face totul pentru voi : 
 
Autor: tre3fla
 

  • _P@ul_ likes this
My Signature

Împăcat, în păcat.
14642_101.png